Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for januar, 2011

Den forbudte øl - Brunei 1994

Selv om jeg holder meget af både øl, vin og whisky kan jeg dog sagtens undvære det. Det er sket en del gange at jeg – specielt i muslimske lande – har måttet være afholdene i adskillige dage.
Alligevel er det meget sjovt hvis man kan snige sig til at få noget alkoholisk i et land [...]

Read Full Post »

Ikke engang den pæne mand pÃ¥ konsulatet i København havde fortalt mig det. Han havde godt nok spurgt mig hvad i alverden jeg ville til Sierra Leone efter… Men han kunne nu godt have fortalt mig, hvorfor han stillede det spørgsmÃ¥l!

Jeg må dog indrømme at jeg følte mig lidt dum. Jeg havde været i landet [...]

Read Full Post »

Bestikkelse og pengeafpresning er nogle steder – ikke mindst i visse afrikanske lande - så almindeligt et fænomen, at man nødvendigvis må forholdene sig til det. Som hovedregel skal man ikke betale sig ud af en situation med mindre modparten virkelig har noget på en, noget som kan give en alvorlige problemer. Alligevel må jeg [...]

Read Full Post »

Tilbage til fortiden

Det er ikke sundt at banke panden mod en mur…

- og jeg håber ikke jeg føler trang til det, når jeg i den kommende uge igen forsøger at lukke op for posen med gamle rejsememoirer.

Read Full Post »

Ok, vi kan også bare kalde det rejseplaner.
Den eneste rejse jeg allerede har bestilt er til Dubai i sidste del af februar. På det tidspunkt skulle jeg egentlig have været til Egypten sammen med en veninde, men eftersom hun er sprunget fra, vælger jeg i stedet at tage til Dubai. Det er der tre årsager [...]

Read Full Post »