Feed on
Posts
Comments

Monthly Archive for juni, 2008

Første gang jeg var på Fiji nåede jeg kun at se området omkring Nadi, hvor den internationale lufthavn ligger. Jeg har svært ved at finde ud af hvad jeg egentlig vil på Fiji, så også denne gang blev Fiji mest af alt en mellemstation for mig. Men i det mindste flyttede jeg mig væk fra [...]

Read Full Post »

Ny Kaledonien ser rigtig smuk ud, når man ser dette franske territorie fra oven.

Og der ville garanteret også have været meget at se hvis jeg var kommet lidt mere ud i landskabet.
Men jeg var der kun 3½ dag, så jeg nåede ikke at se ret meget andet end hovedstaden Noumea::

.. der egentlig på mange [...]

Read Full Post »

Jeg havde godt nok mine bekymringer da jeg satte mig i det ugentlig fly til Nuie, Jeg var pisket til at skulle blive der en hel uge og hvor spændende var så lige det?

Ja ja, der var da meget kønt. men ingen strande og dermed ingen turister. Kun alle de her klipper og underlige grotter.

Men [...]

Read Full Post »

Jeg tvivler på at der er andre fugle i verden, der - som OLD BLUE - har fået ophængt en mindepladen efter sig! Pladen hænger i lufthavnsbygningen på Chatham Island.

Chatham Islands er en vindblæst øgruppe 800 km øst for New Zealands sydø. Hvis man graver sig tværs gennem jordkloden fra Danmark og dukker frem på [...]

Read Full Post »

Jeg har tilsluttet mig spanske Jorge Sanchez ”Traverler’s Exploits Club” som har en opgørelse over specielle præstationer inden for rejselivet. Hans liste over 200 præstationer er et slags alternativ til listerne over hvor mange lande, territorier og så videre man har været i (Jorge er selv nr. 4 på Charles Veleys ”verdensrangliste”).
Jorge Sanchez liste [...]

Read Full Post »

Når jeg bliver spurgt om mine favoritlande (og det gør jeg tit) så nævner jeg altid New Zealand, så det var naturligt for mig (på min nys overståede rejse) at bruge en rimelig tid på netop New Zealand. Jeg havde forestillet mig at jeg ville opholde mig der en måneds tid, og måske slå mig [...]

Read Full Post »

Smutture

Ja jeg kan jo altså ikke finde ro til at vente lige til oktober, inden jeg rejser lidt udenlands igen, så jeg har bestilt et par smutture. Jeg tager til Skotland d. 1. juli. Jeg flyver fra Århus til Stansted i første omgang. Der flyves kl. 10.30, så jeg skal satans tidligt fra Odense, med [...]

Read Full Post »

Næsten alle koraløer ligger i Stillehavet. Der er ingen i Atlanterhavet og i Det Indiske Ocean er der ikke andre end de to atoller som udgør Cocos (Keeling) Islands. Den nordlige hedder North Keeling Island, efter kaptajn William Keeling der som den første europæer øjnende øen i 1609.
Den er ubeboet og består kun af enkelt [...]

Read Full Post »

Ledig plads til det vildeste Afrika

Jeg har for et par dage siden fået en meddelelse fra ungareren Akos Hivekovics, om at en af de 10 personer som skulle med på den afsindigt spændende Afrika-tur som jeg har meldt mig til, er sprunget fra. Så han leder med lys og lygte efter en ny deltager.
Turen går til naturområderne i nogle af [...]

Read Full Post »

Jeg havde lejet en cykel for at komme lidt omkring på Christmas Island. Men på grund af det kuperede terræn var det ret så hårdt at komme rundt på øen. Adskillige gange måtte jeg trække cyklen når det gik op ad bakke (og det gik næsten hele tiden enten op eller ned).
Christmas Island er kendt for at [...]

Read Full Post »

Older Posts »