Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'politi'

Der er efterhånden så mange der har udtalt sig om hvor spændende det må have været at tage til Angola, så jeg føler mig næsten helt flov ved at skulle indrømme, at det egentlig var begrænset hvad jeg fik set.
Det kan lyde som en dårlig undskyldning - og er det vel tildels også, at det [...]

Read Full Post »

Nedrigt

Hermed for en gangs skyld et indlæg som ikke handler om mine rejser (selv om jeg rejser til Tadsjikistan i morgen).  Det handler heller ikke om Caroline Wozniackis chokerende nederlag i French Open.
Det handler derimod om noget som betyder næsten lige så meget for mig som mine rejser, nemlig mit engagement  på Nedergadeteatret.
Odense Kommune skal [...]

Read Full Post »

Ikke engang den pæne mand pÃ¥ konsulatet i København havde fortalt mig det. Han havde godt nok spurgt mig hvad i alverden jeg ville til Sierra Leone efter… Men han kunne nu godt have fortalt mig, hvorfor han stillede det spørgsmÃ¥l!

Jeg må dog indrømme at jeg følte mig lidt dum. Jeg havde været i landet [...]

Read Full Post »

Efter en længere pause - først og fremmest fordi jeg har været uden computer i lang tid, men også fordi jeg har travlt med teaterarbejde – fortsætter jeg nu mine rejseerindringer. Forvent ikke nye historier hver dag, men med nogle dages mellemrum, skal der nok dukke noget op.
Jeg nåede frem til 1984. Det år [...]

Read Full Post »

ÆKVATORIAL GUINEA 1999
Små detaljer kan til tider give svære problemer.
Da jeg ankom til Ækvatorial Guinea bemærkede jeg ikke straks, at der blev stemplet 2.juni som indrejsedag i stedet for 2. juli. En sådan lille tåbelig detalje viste sig at være nok til at give mig alvorlige problemer senere hen!
Da jeg en søndag havde købt mig [...]

Read Full Post »

Med 8 timers forsinkelse ankom jeg med toget til Lusaka. Da vi var ved at forlade en af stationerne undervejs havde jeg formastet mig til at tage et billede. Jeg så godt en fyr der med diverse fagter synes at gøre mig klart at jeg ikke måtte fotografere her. Men hvad tænkte jeg, nu [...]

Read Full Post »

Borgerkrig? Her??

Siddende hjem med en klud om halsen har jeg ikke ret meget andet at tage mig til end at finde en gammel rejseberetning frem.
Stedet er Sierra Leone, årstallet 1993, og borgerkrigen var lige begyndt (hvilket jeg ikke anede noget om!) Men at jeg ikke var den første dansker i landet kunne jeg konstatere da jeg [...]

Read Full Post »