Feed on
Posts
Comments

Category Archive for 'Spanien'

Her lige et par ord og lidt billeder fra min seneste smuttur, som gik til Balearerne, nærmere bestemt Mallorca og Ibiza.
Det første sted hvor jeg fik installeret mig levede fuldt ud op til mine værste forestillinger om Mallorca. Jeg havde valgt hotellet fordi det var overraskende billigt i forhold til standarden, og havde desuden en [...]

Read Full Post »

BJARNES KALENDER “LÃ…GE” nr. 9
Jeg har flere gange under mine rejser mistet tegnebog eller penge, som jeg har haft liggende løst i lommen. Ikke altid ved tyveri, ind imellem også ved rent sløseri. En gang, hvor det var ved at gå rigtigt galt, var i det nordlige Spanien.
Rejsen havde taget udgangspunkt i en chartertur til [...]

Read Full Post »

Ok, jeg har faktisk kun en enkelt gang været rigtig tæt på en terroraktion, og det var helt tilbage i 1979. Og hvor tæt jeg faktisk havde været på denne terroraktion gik faktisk først op for mig dagen efter.
Jeg sad på en plads i Lissabon og drak en guldtuborg, alt imens jeg læste en (vist [...]

Read Full Post »

Billetter til mig og min taske

Der er mange måder at smide penge ud på. Simon Spies gjorde det i stor stil, og her for nylig kom jeg til at gøre noget tilsvarende. Jeg bestilte de to sidste busbilletter der var tilbage - en til mig og en til min taske!
Det var dog ikke noget jeg gjorde med forsæt. Da jeg [...]

Read Full Post »

Hermed lidt billeder fra min netop overståede påskerejse:
Llivia (spansk enklave inden for Frankrigs grænser:

Puigcerda (spansk by nær Llivia)

Andorra la Vella:

Zaragoza:

La Coruna:

Bilbao:

San Sebastian:

Bordeaux:

Read Full Post »

Hjemme igen

Så er jeg tilbage i Lumby. Undskyld at det har skortet lidt på nyt fra rejsen, men jeg ikke rigtig haft tid til at opsøge internetcaféer.
Jeg nåede så langt som til La Coruna i Galicien inden jeg begyndte hjemrejsen, med overnatninger i Bilbao og Bordeaux.
Jeg var iøvrigt ved at sætte endnu en restaurant på den [...]

Read Full Post »

Paa vej mod Galicien

Saa har jeg vaeret i saavel Llivia som Andorra. Llivia er et absolut charmerende sted, mere interessant end de europaeiske enklaver jeg tidligere har besoegt. Andorra la  Vella ligge smukt placeret mellem bjergene men er frygtelig turistet. Lige nu er jeg i Zaragoza og paa vej videre mod vest.  Jeg har billet til byen Leon [...]

Read Full Post »