Færøerne 1984. Jeg var en lille omvej over Frankrig inden jeg tog til Færøerne (via Storbritannien og Shetlandsøerne), men desværre mistede jeg mit kamera allerede i Frankrig, så jeg har ingen billeder fra Færøerne. Jeg boede gratis i Thorshavn hos en yderst farverig person ved navn Sjurdur Johnsen. Han abonnerede på et fanzine som jeg udgav dengang, og da jeg netop havde udgivet et nyt nummer, var dette jo en passende lejlighed til at overbringe ham det direkte (og dermed redde overnatningen....)

Billedet viser en bog som Sjurdur havde udgiver (med støtte fra Nordurlandaradnum...), og som han sendte til mig kort efter jeg var kommet hjem. Det er tydeligvis en saga. Jeg tror nok det er noget Sjurdur har oversat fra islandsk til færøsk, men jeg ved det ikke helt. Jeg er ikke så god til færøsk .

Jeg var ikke kun på Strømø (og danse trampedans), jeg var også lidt rundt på de andre øer. Jeg var bl.a. ved at fare vild og bringe mig selv i en lidt faretruende situation på klipperne, da jeg klatrede over Bordø. Mit ophold var på ca. en uge.   

2008-02-21 17:52:31

...